De OBIC 2022 gaat door op zaterdag 19 november!
Locatie: Expohal (F. Craeybeckxlaan 77, 2100 Deurne)

  

Indoorroeien op Concept 2 ergometers behoort onvermijdelijk tot het trainingsprogramma van elke roeier. Het wordt vooral gebruikt als alternatief trainingsmiddel en is een ideale manier om de conditie te onderhouden tijdens de wintermaanden.

Sinds enkele jaren bevindt het zich ook standaard in elk fitnesscentrum en geraakt zo stilaan meer bekend bij het grote publiek. Via de ergometer worden net zoals bij het roeien bijna alle spiergroepen van het lichaam gebruikt. Zo gebruik je de spieren in de kuiten, bovenbenen, billen, rug, buik, armen en schouders. Het is dus een erg gezonde vorm van lichaamsbeweging.

Sinds 1999 organiseert ARV Sculling jaarlijks in november het Open Belgian Indoorrowing Championship (OBIC). In deze wedstrijd strijden roeiers en niet-roeiers voor de Belgische titels van het indoorroeien.

De OBIC van dit jaar zal doorgaan zaterdag 19 november 2022 op de gebruikelijke locatie, de Expohal te Deurne.

De OBIC wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door onze gulle sponsors, waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn! Wij vermelden hen graag onder onze rubriek sponsoring op de website. Voor meer informatie omtrent sponsoring, kan u ook daar terecht.

 

 

Privacy Verklaring
Smits IT Services