Welkom op Sculling.be  
Welkom op de website van ARV Sculling.

Aankondigingen  

OBIC 2021

Belangrijk !  De OBIC 2021 zal doorgaan op 20 november 2021 op de gekende locatie (Expohal Deurne).

De huidige stijgende coronacijfers zorgen ervoor dat de overheid maatregelen heeft genomen om indoor sportevenementen op een veilige manier te organiseren.

 

Concreet zullen volgende maatregelen gelden tijdens de OBIC :

 

  • Toegang tot de Expohal wordt verleend aan iedereen (sporters, begeleiders, toeschouwers en anderen) mits het voorleggen van een Covid-Safe certificaat :
  1. Vaccinatiecertificaat : volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden;
  2. Herstelcertificaat : positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden;
  3. Testcertificaat: negatieve PCR-test van maximum 48u geleden of een negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden (niet de test, die je zelf thuis kan doen, maar de test uitgevoerd door een zorgverstrekker, zijnde dokter, testcentrum of apotheker, en waarvoor een certificaat wordt opgemaakt.).

Het Covid-Safe certificaat geldt voor iedereen vanaf de leeftijd van 12 jaar en twee maanden.

 

Om de Covid-Safe certificaten te kunnen controleren zal enkel de ingang van de Expohal in de Frank Craeybeckxlaan gebruikt worden.

 

Wij vragen u om bij binnenkomst het Covid-Safe certificaat én uw identiteitskaart klaar te houden, zodat de controle ervan vlot kan verlopen.

 

  • Het dragen van het mondmasker is te allen tijde verplicht, met uitzondering van sporters tijdens het opwarmen en tijdens de wedstrijd.

Alle clubs of individuele deelnemers hebben deze informatie met de geldende richtlijnen ook rechtstreeks ontvangen voor aanvang van de wedstrijd. 

Meer info betreffende programma en inschrijvingen vinden jullie zoals steeds op de OBIC pagina van deze website.

Inschrijvingen via: OBIC -> inschrijven 

 

ALGEMEEN

Voor meer up to date info betreffende onze roeiclub, wedstrijden en evenementen, verwijzen we naar onze FACEBOOK pagina: ARV Sculling. 

 

Nieuws  

Volg ons nu ook op facebook en vind daar het laatste nieuws van onze club!   Afbeeldingsresultaat voor facebook logo klein

 

 


Meer lezenPrivacy Verklaring
Smits IT Services